| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Doris Moderator

Data inscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 42 Localitate: Timisoara
|
Trimis: 05/10/2006 08:23 Titlul subiectului: Orice meserie dacã o faci cu plãcere poate deveni artã. |
|
|
Se spune cã orice meserie, dacã este fãcutã cu drag, se poate transforma în artã.
Unul dintre principalele avantaje pe care absolvenþii Centrului de formare profesionala EUROTRAINING le au este acela cã îºi pot gãsi mai uºor de lucru, chiar în saloanele în care au fãcut practicã.
Bunii meseriaºi au mare cãutare pe piaþã - majoritatea ofertelor de locuri de muncã publicate în ziare sunt pentru cei cu o calificare concretã.
Ce spun cursantii nostrii?
P. E. are 16 ani, urmeazã cursurile de coafor ºi este pasionatã de… cocuri. Dupã absolvire, îºi doreºte sã lucreze undeva în strãinãtate, într-unul din saloanele L’Oreal sau, de ce nu, în industria cinematografiei: "Îmi place coafura, tot ce înseamnã cocuri. De îndată ce eram micã le fãceam cocuri pãpuºilor ºi pot sã spun cã le fac chiar bine. Totul depinde astãzi de imagine ºi de cum eºti îmbrãcat. Am vãzut la Fashion TV ºi mi-a plãcut. Se câºtigã îndeajuns de bine. O sã îmi aleg coaforul ºi manichiura, pentru cã ºi la manichiurã pot sã fac eșantioane interesante. Aº vrea sã plec la Londra sau sã mã duc sã lucrez ca stilistã la o prietenã de-a mea care îl ajutã pe un regizor de filme. Lucreazã cu Fracisc Ford Coppola."
A F. urmeazã cursurile de calificare în meseria de coafor. E trebuință de ºcoalã pentru a fi un bun profesionist: "Îmi place aceastã meserie ºi am multe de învãþat. Trebuie sã te instruiascã cineva, solitar nu poþi.
M E are 32 de ani, 2 copii, si a lucrat in alt domeniu.
Mi-a placut coafura dintotdeauna, am stat acasa sa-mi sporesc copii, m-am dedicat lor, a venit momentul sa fac si pentru mine ceva. Aici am descoperit ca aceasta meserie imi da satisfactii si probabilitatea de a crea frumosul. Sunt foarte incantata!
“Începe competiþia ºi în România. Noi, Lectorii trebuie sã-i pregãtim pentru viaþã”
O calificare într-o meserie poate însemna o ºansã enormã. De aceea, conducerea EUROTRAINING incearca zi de zi sa ofere cursantilor, toate conditiile pentru a-si desfasura activitatea in conditii optime.
Dupa absolvirea cursului de coafura, ar trebui sa ramanem cu o lecþie invatata: Orice meserie dacã o faci cu plãcere poate ajunge artã. _________________ Sa fim frumoase! |
|
| Sus |
|
 |
tabernaculum Junior

Data inscrierii: 01/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Uganda
|
Trimis: 14/07/2012 00:01 Titlul subiectului: |
|
|
| You are simply awesome |
|
| Sus |
|
 |
tabernaculum Junior

|
Trimis: 15/07/2012 18:26 Titlul subiectului: |
|
|
| Numerous people will be benefited from your writing. Cheers! |
|
| Sus |
|
 |
tabernaculum Junior

|
Trimis: 17/07/2012 07:04 Titlul subiectului: |
|
|
| I love your style |
|
| Sus |
|
 |
noganoga Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Israel
|
Trimis: 18/08/2012 18:05 Titlul subiectului: |
|
|
| Every good article that I read completes my inner world. Thank you for your. She also contributed its share. |
|
| Sus |
|
 |
noganoga Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Israel
|
Trimis: 20/08/2012 08:03 Titlul subiectului: |
|
|
| Numerous people will be benefited from your writing. Cheers! |
|